top of page
wo-od-man.jpg

Paulownia Planet

Cégünk a Paulownia Cotevisa2 ipari császárfa hibrid kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Az országban elsőkként kezdtük a császárfa ültetvények ipari szintű, nagyüzemi telepítését és ezen ültetvények szakmai menedzselését.

Ha ipari célú hasznosításra való császárfa témában hiteles információkra kíváncsi, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon és munkatársaink segítségére lesznek!

Rólunk

2012 óta foglalkozunk Paulownia Cotevisa2 Ipari császárfával.  Az első pillanattól kezdve fontos volt számunkra, hogy a minőségi facsemeték értékesítésén túl, a technológia alapján kinevelt faanyaggal partnereinkkel, gazdáinkkal együtt hatékony ipari hasznosítást érjünk el. 

A kezdetektől fogva komplett rendszerben gondolkodunk. Ennek érdekében a napi operatív munka mellett a kutatás-fejlesztés területét is kiemelten kezeljük. Évek óta együtt dolgozunk a hatékony növénytáplálási technológia fejlesztés egyik meghatározó magyar vállalatával, a Fitopedon Kft.-vel. A közös munka eredményeképp 2019-ben létrejött, a kimondottan Cotevisa2-sejtszintű anyagcseréjéhez igazított, kiemelkedően magas hatékonyságú tápoldat családunk is. 

Az ültetvényekről származó gyakorlati tapasztalatainkat folyamatosan építjük be a nevelési szakutasításba, ezzel fejlesztve, maximalizálva annak hatékonyságát. 2021-től online ültetvény menedzselő háttérszolgáltatást teszünk elérhetővé, amely napi szinten segíti a partnereink és szakembereink munkáját. 

 

Szolgáltatások:

  • Paulownia Cotevisa 2 ipari császárfa csemete értékesítés

  • Paulownia Cotevisa 2 ipari császárfa faanyag felvásárlás

  • Ipari császárfa ültetvény tanácsadás

  • Ipari császárfa ültetvény monitorozás

  • Talajvizsgálat

  • Öntözőrendszer tervezés, anyag beszerzés

  • Kamerarendszer tervezés, beszerzés

  • Ipari császárfa tápoldatok

  • Online ültetvény napló

Rólunk
Rólunk Kapcsolat

Elérhetőségeink

Online Kapcsolatfelvétel

Cégünk az egyetlen szerződött Paulownia Cotevisa2 (kínai császárfa) hibrid forgalmazó Magyarországon. Az országban elsőkként kezdtük a császárfa ültetvények nagyüzemi telepítését.

Ha hiteles információkra kíváncsi vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon és munkatársaink egyeztetnek Önnel!

Cégvezetők:

Franczia Balázs

+36 70 776 3800

Pallang Zsuzsanna

+36 70 378 0437

Paulownia Planet cégcsoport

 

Üzenetét sikeresen elküldtük!

bottom of page