top of page

Szolgáltatásaink

A minőségi faanyag kineveléséhez igénybe vehető szolgáltatásaink.

Tanácsadás

1.

Az ültetvény tervezésétől, a teljes nevelési cikluson át felmerülő kérdések, problémák teljeskörű megválaszolása.

Talajminta bevizsgálás

2.

A telepítendő területen 2 mélységből vett talajminta bevizsgáltatása, értékelése. Ez alapján határozzuk meg az öntözést és a tápanyagutánpótlást.

Öntözőrendszer tervezés, értékesítés

3.

Alaprajz alapján vagy helyszíni szemlével megtervezzük az adott területhez ideális öntözőrendszert. Az ehhez szükséges anyagok beszerzésében segítséget, és kedvezményt nyújtunk.

Szakmai felügyelet telepítéskor

4.

Lehetőséget biztosítunk szakmai jelenlétre az ültetéskor. A csemeték szállításával egybekötve ez a szolgáltatásunk díjmentes.

Ültetvénynapló

5.

Professzionális segítséget biztosító online rendszer az ipari császárfa ültetvények gondozásában. Úgy működik, mint egy szervizkönyv, ami a majdani értékesítésnél komoly előnyt jelent. Átláthatóvá és személyre szabottan tervezhetővé teszi az ültetvénykinevelés teljes folyamatát.

Ültetvény monitorozás

6.

Az ültetvény szakmai felügyelete, koordinálása. A terület bejárásakor, valós tények alapján átbeszéljük a következő munkafolyamatokat, és szükség szerint változtatásokat javaslunk.

Speciális tápoldatok

7.

Kimondottan a Cotevisa2 sejtszintű anyagcseréjéhez kifejlesztett tápoldatok. Ezek segítségével mindig azt, és akkor adjuk a növénynek, amikor szüksége van rá, olyan formában, amit valóban fel tud venni.

Kamerarendszer tervezés és beszerzés

8.

A mai világunkban egyre fontosabb a biztonság. Területünk, ültetvényünk védelmében különböző kamerarendszerek telepítésére kínálunk lehetőséget.

bottom of page